SWAMI DE ȚARĂ

Cei care, sunt numiți Swami și Swamini de țară, sunt “mâna dreaptă” a lui Paramahamsa Vishwananda. Misiunea vieții acestora este aceea de a răspândi învățăturile lui Guruji în țările respective. Dacă aveți întrebări spirituale, Swami este persoana potrivită cu care să luați legătura.

SWAMI VISHWAKURUNANDHANANANDA

Swami VishwaKurunandhanananda (prescurtat Kurunandha) s-a născut în Elveția, dintr-o mamă greacă și un tată elvețian. Și-a început viața de antreprenor la vârsta de 20 de ani, când a fondat prima sa companie, iar câțiva ani mai târziu a avut o primă trezire spirituală, după ce a experimentat pe propria piele limitele scopurilor materiale.

Șapte ani mai târziu, în 1998, l-a întâlnit pe Paramahamsa Sri Swami Vishwananda (Guruji) și a recunoscut instantaneu natura sa divină, fiind gata să își dedice viața în slujba lui. Cu toate acestea, Guruji l-a instruit să continue cu compania sa încă 10 ani înainte de a-l iniția ca unul dintre primii Swami ai misiunii Bhakti Marga în 2008.

Swami locuiește acum la ashramul principal Shree Peetha Nilaya din Springen Germania și este unul dintre cei 13 Swami (numiți) responsabili la nivel internațional. Pe lângă faptul că îndeplinește îndatoriri centrale care servesc întreaga misiune, el deservește direct și următoarele țări: Franța, Belgia, Olanda, Polonia, Slovenia, Grecia și România.

Inițiat: 2008

S-a alăturat misiunii: 1998

Răspunde pentru: Franța, Belgia, Olanda, Polonia, Slovenia, Grecia și România

Orașul: Ashramul Shree Peetha Nilaya, Germania

Limbi vorbite: Engleză