CUNOAȘTEREA

Cunoașterea pusă la dispoziție prin Paramahamsa Vishwananda vă ajută să vă dați seama cine sunteți cu adevărat, de unde veniți, care este adevăratul scop al existenței umane.

‘Mintea este prieten cu cel care o stăpânește. Dar pentru acela ce nu-și controlează mintea, aceasta devine cel mai rău dintre dușmani.’

Bhagavad Gita

CUNOAȘTEREA PRIMITĂ DE LA MAESTRU

Paramahamsa Vishwananda este un Maestru care a dobândit Realizarea Divină, cunoscându-l pe Dumnezeu prin experiență directă. Modul său pragmatic de a dezvălui și de a împărtăși adevărurile și misterele profunde despre care se vorbește în scripturile antice, face ca discursurile și cărțile Sale să fie accesibile și ușor de înțeles pentru toată lumea​.

Cunoașterea este importantă pentru a practica iubirea și devotamentul. Aceasta asigură înțelegerea profundă a căii, conferind inspirația de a iubi și de a crește treptat. Cunoașterea transformă experiența în înțelepciune.

BHAGAVAD GITA

Bhagavad Gita revelează adevărul despre adevărata spiritualitate, în doar 700 de versete. Aceasta conține tot ceea ce trebuie să știi despre cum să obții cunoașterea sinelui și cunoașterea lui Dumnezeu prin bhakti, calea iubirii și a devotamentului.

Bhagavad Gita oferă căutătorilor spirituali o hartă către sursa divinului. Comentariile simple dar elegante făcute de Paramahamsa Vishwananda dau viață acestui discurs nemuritor, arătându-ne cum să-i punem în practică înțelepciunea, în viața de zi cu zi.

SHREEMAD BHAGAVATAM

Această scriptură nemuritoare deschide inimile către Iubirea Divină. Este plină cu povești înduioșătoare despre felul în care Dumnezeu s-a întrupat de-a lungul veacurilor pentru a interacționa cu devoții Săi printr-o varietate de forme​s.

Paramahamsa Vishvananda a extras esența celor 18,000 de versete originale, păstrând poveștile cele mai duioase. Comentariile sale profunde revelează înțelesurile ascunse ale poveștilor, ilustrând felul în care cunoașterea poate fi înțeleasă cu inima, pentru a ne ajuta să avansăm pe calea spirituală.

SHREEMAD BHAGAVATAM

APROFUNDEAZĂ CUNOAȘTEREA

Mintea noastră adesea pune întrebări și are nevoie de clarificări pentru a se deschide unor idei noi. Călătoria Bhakti Marga nu constă în suprasolicitarea minții, ci în a-i oferi acesteia cunoașterea necesară pentru a stabili un scop clar, ajutând-o să se focalizeze pe lucrurile potrivite, pentru a se putea ridica deasupra propriilor limitări.