PARAMAHAMSA VISHWANANDA

Paramahamsa Vishwananda este un Maestru care a atins Realizarea Divină și care trăiește în constantă uniune cu Divinul. Scopul Său este să ajute pe toată lumea să experimenteze relația cu Dumnezeu în această viață. Acesta este motivul pentru care, El este atât de special.

‘Dacă te bazezi doar pe forțele proprii, poți avansa din punct de vedere spiritual, doar până la un punct. Dar pentru a realiza Supremul, pentru a te transforma complet în Lumina lui Dumnezeu, ai nevoie de grația unui Maestru. Până nu vei întâlni acest Maestru, transformarea nu va fi posibilă.​​’

Paramahamsa Vishwananda

FONDATOR AL BHAKTI MARGA

Paramahamsa Vishwananda personifică întruparea măiestriei spirituale, în   toate fațetele și dimensiunile  acesteia, atât la  nivel individual, cât și colectiv. Toate acestea îl disting ca expresie vie a iubirii și devotamentului, a bhakti. El este un Vaishnava Acharya, un Maestru al liniei de Kriya Yoga, precum și fondatorul acharya, satguru și leaderul misiunii Bhakti Marga.

Paramahamsa Vishwananda este forța plină de inspirație a tot ceea ce face această misiune în serviciul omenirii. Creând o țesătură unică din elementele acestor tradiții variate, El oferă o cale deja testată și întregul sprijin pentru dobândirea realizării Divine.

PRACTICI CARE TRANSFORMĂ

Paramahamsa Vishwananda oferă o cale bine făurită, împreună cu instrumente testate, pentru a scoate la suprafață înțelepciunea inimii și pentru a vă conecta cu Divinul. Aceste practici vă ajută să trăiți iubirea necondiționată, bhakti, în viața zilnică, cultivând o relație personală cu Dumnezeu.

Această paletă diversă de tehnici spirituale este unică, nemaifiind întâlnită altundeva. Tehnicile spirituale prezentate sunt menite să ridice nivelul conștiinței omenirii prin cultivarea bhakti, a iubirii necondiționate și a devotamentului față de Divin. Explorați-le pe toate pentru a afla care vi se potrivește cel mai bine.

ÎNTÂLNIȚI-VĂ CU MAESTRUL

Întâlnirea cu un Maestru și un satguru aflat în viață este o oportunitate extrem de rară și de prețioasă. Fie că este vorba despre Iubirea Sa necondiționată, Înțelepciunea Sa profundă sau despre măiestria sa înnăscută, care vă captează atenția, întâlnirea cu El nu este una întâmplătoare. Este o experiență care îți trezește sufletul.

Viața lui Paramahamsa Sri Swami Vishwananda este dedicată în întregime omenirii, motiv pentru care El este disponibil tuturor în multe feluri. Fiecare moment petrecut cu El este prețios.  Profitați de aceste momente.

INSIGHTS FROM THE MASTER

Paramahamsa Vishwananda urmează străvechea tradiție de a răspunde   întrebărilor, în cadrul întâlnirilor restrânse, numite satsang sau discuții spirituale. Este o ocazie atât de rară, în care poți avea acces, într-un mod apropiat de un satguru, de un Maestru Realizat Divin, având astfel șansa, de a învăța în mod direct de la El.

KIRTAN ÎMPREUNĂ CU MAESTRUL 

În relația de iubire dintre două persoane îndrăgostite, nu există decât o singură experiență, o singură motivație și o singură realitate – Doar Iubirea. Fiți liberi: dansați, cântați, bateți din palme, trăiți!

ETERNA ÎNȚELEPCIUNE​

Să ai ocazia să înveți de la un Maestru adevărat este un lucru de neprețuit. Stilul Său realist, plin de umor vă va călăuzi spre obținerea unei noi conștientizări de sine, spre obținerea scopului și a locului în această lume. Înțelepciunea împărtășită de Maestru face ca până și cele mai complexe subiecte să devină relevante pentru epoca noastră modernă.

De-a lungul anilor, Paramahamsa Vishwananda a scris comentarii profunde asupra scripturilor Vedice esențiale, precum: Bhagavad Gita, Shreemad Bhagavatam și Guru Gita.