CONECTEAZĂ-TE

Folosește formularul de mai jos pentru a ne întreba orice. Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi o comunitate în apropiere? Vreți să învățați să meditați? Aveți nevoie de o carte despre care ați auzit​?

Trimiteți-ne un mesaj! Vă vom răspunde cât de curând putem! S-ar putea de asemenea să vă doriți să vă alăturați nouă pe cele mai populare canale de Telegram.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
ROMÂNIA

BHAKTI MARGA ROMÂNIA - CANAL TELEGRAM

Urmărește știrile locale de la Bhakti Marga, noutățile despre activități, călătoriile locale și internaționale cât și cele mai frecvente inspirații.

BHAKTI MARGA ROMÂNIA NEWSLETTER

Fii primul care va primi noutățile.

Apăsând butonul “Abonează-te”, iți exprimi acordul de a primi mesaje email de la Bhakti Marga Romania. Poți găsi detalii în Politica de Confidențialitate.

INTERNAȚIONAL

BM TODAY

Urmărește știrile internaționale de la Bhakti Marga, noutățile și informațiile din călătoriile lui Guruji, dar și cele mai noi lansări ale videoclipurilor ‘Din înțelepciunea Maestrului’ și ‘Sesiunile de Kirtan’.

BM TODAY PHOTO

Canalul este dedicat exclusiv distribuirii pozelor și videoclipurilor din călătoriile lui Guruji și a celor mai minunate evenimente organizate de Bhakti Marga din întreaga lume.

SPN DAILY TEMPLE SATSANGS

Satsang-urile zilnice din Śrimad Bhāgavatam (dimineața) & Bhagavad Gītā (seara), de la templul Bhutabhrteshwarnath din Ashramul Shree Peetha Nilaya (SPN).

PERSOANE DE CONTACT 

SWAMI VISHWAKURUNANDHANANANDA

Swami de țară
svk@bhaktimarga.org

OANA MARINOVICI

Coordonator de țară
oana@bhaktimarga.ro
+40-728 887 595

BHAKTI MARGA ROMÂNIA

Contact General
romania@bhaktimarga.ro