CALEA

Pentru că ați reușit să ajungeți la noi, cu siguranță vă aflați în căutarea unui sens al vieții. Ceva care, cu adevărat să vă susțină și să vă ridice deasupra provocărilor vieții.

O CALE CĂTRE DUMNEZEU

Bhakti‘ înseamnă iubire și devotament față de Divin. Să trăiești în această iubire este calea noastră, prin care îl iubim pe Dumnezeu într-un mod conștient, nu doar la suprafață, ci prin tot ceea ce facem, în fiecare moment al vieții noastre.

Paramahamsa Vishwananda ne învață că realizarea Divină este scopul cel mai înalt al existenței umane. El este aici pentru a vă călăuzi pașii pe această cale și a vă ajuta să trăiți în bhakti, prin cultivarea relației dvs. personale și unice cu Divinul.

Sub călăuzirea Maestrului, trăirea în iubire și devotament, într-o stare elevată de conștiință, devine realitate. Această stare înaltă nu mai este accesibilă doar sfinților și yoghinilor avansați, ci tuturor.

CĂLĂTORIA SUFLETULUI

Adevărata cunoaștere și practica realizată cu sinceritate vă pot duce la ”Realizarea de Sine”, unde veți experimenta trăirea propriei divinități. Dar acesta nu este finalul.

Pentru a ajunge mai departe, progresul dincolo de `Realizarea Sinelui` presupune realizarea sursei vieții, care se regăsește în întreaga creație, ceea ce se numește `Realizarea Divină`. Această Realizarea Divină este importantă pentru că te eliberează din întreg ciclul nesfârșit al vieții și al morții, permițându-ți totodată să vezi realitatea eternă ce se află dincolo de toate acestea.

Pentru a dobândi Realizarea Divină, Bhakti Marga oferă abordarea celor patru brațe, o abordare holistică, unică, ce își are originea în tradiții spirituale, ancestrale și venerate.

UN DUMNEZEU – MULTIPLE FAȚETE

Noi credem într-un singur Dumnezeu, pe care îl numim Sriman Narayana.

Deși El trăiește în noi, se manifestă de asemenea, în diverse forme exterioare. Aceste forme ne permit să experimentăm o relație cu El; relație pe care noi o considerăm a fi cea mai importantă din viețile noastre.

Fiecare din aceste forme exterioare, prezintă un set de calități și atribute, dându-vă posibilitatea să alegeți, să iubiți și să relaționați cu acea parte din Întreg, care vă place cel mai mult.

GRAȚIA GURULUI

În călătoria noastră de a-L realiza pe Dumnezeu, eforturile personale ne pot duce doar până într-un punct. Pentru a trece dincolo de limitele lumii materiale este nevoie de Grația unui Maestru adevărat.

Paramahamsa Vishwanada este un Satguru care a dobândit măiestria acestei căi și care vă poate trece dincolo de limitările personale. El trezește în inimile voastre Iubirea Divină și vă ghidează în călătoria pe această cale, folosind o combinație unică de practici spirituale.

Yoga &
Meditația
Cunoaștere
Ritualuri
Arte Devoționale