Loading Events

Sri Yantra si OM Chanting

12 august, 2023 @ 16:00 - 20:00

Meditație folosind afirmații colorând Sri Yantra

Ce este Sri Yantra ?

Sri Yantra mai este numită și Sri Chakra, Mama tuturor yantrelor, deoarece toate yantrele derivă din Ea.
În forma sa tridimensională se spune că reprezintă Muntele Meru, muntele cosmic ce se află în  centrul Universului.
Sri Yantra reprezinta un pelerinaj spiritual. Calatoria spirituală a omului, pornind de la existența materială spre cea spirituală, este descrisă pas cu pas în Sri Yantra.
Sri Yantra este un instrument prin care se oferă viziunea globală a existenței umane, astfel încât cel care meditează asupra ei, care o contemplă si coloreaza să poata realiza unitatea cosmologica.
Scopul celui care  meditează, contemplă și colorează  Sri Yantra este ca acesta sa-și redescopere sursa lui primordială.
La finalul meditației, energia Sri Yantra poate fi activate cu mantra în care ne vom scălda pe tot parcursul călătoriei.
Sri Yantra pe care o colorați vă poate folosi drept protecție, echilibreaza si armonizeaza energia mediului inconjurator, atrage bunastarea.
Veti putea medita contemplând-o sau poate servi ca şi o bijuterie prețioasă în spațiul casei voastre.

Se recomanda excluderea din alimentație a carnii, ouălelor și a pestelui pentru 3 zile înainte și în ziua evenimentului.

DRESS CODE: haine de culoare albă

Durata practicii 2-3 ore
Cost curs: 126 lei, TVA inclus

Facilitator : Profesor  Rampyari dasi

 

Om Chanting este o practică de grup care folosește puterea de transformare a vibrației înalte a sunetului sacru OM. Astfel activează potențialul de auto-vindecare al participanților. Pe lângă beneficiile pe care le aduce participanților, Om Chanting este și o contribuție la pacea și bunăstarea întregii omeniri. Valurile de vibrații energetice create de OM Chanting se răspândesc  pe o rază de 2 km în jurul participanților creând un mediu înconjurător armonios, plin de pace și unitate, o simbioză între oameni și natură.

Organizator: Adriana Comăneci

 

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
12 august, 2023
Time:
16:00 - 20:00
Cost:
126,00lei
Event Categories:
,