Darshan public online – 19:00

ZOOM: Video conferință
De la Ashram - Shree Peetha Nilaya
Paramahamsa Sri Swami Vishwananda
Donațiile sunt binevenite
Donează acum
Înregistrările se închid la ora 11:00 (ora României), in ziua evenimentului. Evenimentul începe la ora 19:00 (ora României).

Descriere

Experimentați binecuvântarea unui Darshan personal
Oferit acum ca eveniment public online, deschis tuturor!

Un „darshan” înseamnă a vedea și a fi văzut de către Divinul Însuși. A avea această experiență cu un Maestru eliberat vă poate ajuta să progresați fizic, emoțional și spiritual.

Binecuvântarea darshanului lui Paramahamsa Vishwananda vă ajută să vă deschideți inima pentru a experimenta adevărata iubire necondiționată și fiecare experiență darshan este unică pentru fiecare.

În mod normal, darshan-urile Lui sunt date personal, dar din moment ce lumea nu poate veni la El, Paramahamsa Vishwananda a găsit o modalitate de a veni la TINE și de a vă oferi darshan chiar în propria voastră casă.

Oriunde ați locui, profitați de această ocazie extraordinară pentru a vă conecta cu El și pentru a experimenta diferența pentru voi înșivă!

Costuri

Deși darshan-ul este oferit gratuit, vă rugăm să luați în considerare oferirea unei donații, care să ne ajute să continuăm să oferim această oportunitate extraordinară oamenilor din întreaga lume.

Donați acum

Inregistrare

VEDEȚI ACUM datele pentru Darshanul public online, aici:
https://www.bhaktimarga.org/content/online-darshan-schedule

Notă: Acest calendar arată datele pentru toate evenimentele astfel încât să puteți să vă planificați participarea din timp.

Când linkul înregistrării devine activ pentru fiecare Darshan, culoarea lui devine albastră pentru a arăta că înregistrarea e posibilă și va fi insoțit de notificarea (Open Now!).