DARSHAN
ONLINE

Indiferent unde te-ai afla, poți să-L întâlnești personal pe Paramahamsa Vishwananda, experimentând în cadrul Darshanului dat de El, iubirea necondiționată. Te poți bucura de toate aceste binecuvântări, chiar din confortul casei tale.

‘Atunci când veniți pentru a primi Darshan, mă uit în sufletul vostru, iar ceea ce văd este Sinele vostru, Adevăratul Sine. Ceea ce văd este frumusețea voastră interioară. Asta este ceea ce vreau să văd și asta doresc ca și voi, la rândul vostru, să ajungeți să realizați.’

Paramahamsa Vishwananda

Înregistrază-te aici NUMAI dacă ai participat la mai puțin de trei darshane. Rămâi pe fază, adăugăm în mod regulat noi date de darshan!

DARSHAN ONLINE

Darshan înseamnă ”să privești Divinul”: să trăiești experiența divină de a zări și de a fi privit de către Divin. Primirea acestei binecuvântări de la un Maestru deplin Realizat, aflat în constantă uniune cu divinul, este o șansă rară și de neprețuit.

Având în vedere situația existentă în prezent, în întreaga lume, Paramahamsa Vishwananda a decis să ofere tuturor aceste binecuvântări online.

CUM FUNCȚIONEAZĂ DARSHANUL?

Pentru a putea primi darshanul dat de Paramahamsa Vishwananda, este nevoie să descărcați și să instalați aplicația ZOOM pe computer sau pe telefon. Este nevoie să vă înregistrați un cont în aplicația ZOOM!

Odată ce toată lumea s-a logat online Paramahamsa Vishwananda va intra în camera specială de zoom pentru Darshan. Veți putea să-L vedeți, iar El, la rândul Său, vă poate vedea. Deși veți avea microfonul închis, El va vorbi adresându-se întregului grup.

Paramahamsa Vishwananda va da tuturor instrucțiunile necesare. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să vă bucurați de acele momente unice.

EXPRIMAȚI-VĂ RECUNOȘTINȚA

Darshanul primit de la un Maestru Realizat Divin, este un dar neprețuit. Dacă sunteți recunoscători pentru binecuvântarea primită și doriți să ne ajutați, pentru ca, în continuare să putem facilita această experiență, pentru câți mai mulți oameni, vă rugăm contribuiți cu o donație. Fiecare donație este foarte apreciată și binevenită.

Contribuția dvs. ne va ajuta să continuăm, atât cu organizarea Darshanelor online, dar și cu celelalte programe online. Dacă vreți să sprijiniți această cauză, o puteți face înregistrându-vă mai jos.

FAQ (Întrebări frecvente)

u

Care este scopul Darshanului?

Paramahamsa Vishwananda adesea spune, că El curăță praful și murdăria de pe oglinda sufletului, astfel încât acesta să reflecte lumina lui Dumnezeu, din ce în ce mai mult.

u

Ce trebuie să fac în timpul Darshanului?

Nu ai nimic altceva de făcut, decât să te bucuri de moment, să aprofundezi această experiență.

u

Ce obțin de la Darshan?

Fiecare persoană primește ceva diferit, destinat special pentru ea. Pentru unii este o binecuvântare. Pentru alții este o transformare sau poate fi o vindecare. Dar mai presus de toate, este despre împărtășirea Iubirii.

u

Ce ar trebui să port?

Chiar dacă primiți darshanul în confortul casei dvs., este important să vă amintiți că urmează să vă întâlniți cu Divinul. Prin urmare, vă rugăm să purtați o îmbrăcăminte adecvată momentului (cu umerii acoperiți și fără decolteu adânc).

u

Ce simt în timpul Darshanului?

Fiecare Darshan este o experiență nouă. Experiența fiecărei persoane este unică în acel moment. Fie că simți ceva profund, fie că nu simți nimic, în profunzimea ființei tale se întâmplă ceva, chiar dacă nu realizezi acest lucru.

u

Cine poate participa la Darshan?

Darshanul este accesibil și deschis tuturor. Nu există restricții de participare. Se adresează tuturor, indiferent de credință sau tradiție. Nu se percepe taxă pentru participare, dar donațiile sunt întotdeauna binevenite.